Zoals we al eerder bericht hebben, kan je via de site van T-Mobile leuke dingen downloaden voor je Sims 3 game.
Klik op "Read more" onze korte review te lezen over een aantal spullen.
Het shirt met de kat erop is er in drie verschillende kleuren. Het staat leuk op een standaard broek, maar staat ook prima op de nieuwe broek van de T-Mobile actie. Deze broek is helaas standaard in één klaar, maar kan je natuurlijk wel aanpassen. Persoonlijk vind ik de broek ietwat lastig te combineren met de schoenen uit het basisspel, maar er zijn nog leuke combinaties te maken. De meeste topjes sluiten perfect bij deze nieuwe broek aan.
Ook de dagelijkse aanbieding van vandaag past er leuk bij. Kortom: zeker een welkome aanvulling op je sims kledingkast!
Waarschuwing: Probeer niet zelf schoenen te combineren met een mannelijke sim in korte broek. Deze afbeeldingen zijn gemaakt door professionele simsspelers onder streng toezicht. Doe dit onder geen enkele omstandigheid zelf na!

De schoenen voor de mannen komen standaard in drie kleuren. Op de tweede afbeelding zie je een vergelijking tussen de nieuwe schoenen en de schoenen die al in het spel zaten. Het verschil is daar al redelijk te zien, maar wordt nog duidelijker op de laatste afbeelding.
Eindelijk een schoen voor mannen die wat meer mannelijkheid uitstraalt!
Als laatste bekijken we de muziekinstallatie's, die beide daadwerkelijk werken.
De eerste is zeer geschikt voor de moderne huizen. Eindelijk een muziekinstallatie die weinig ruimte inneemt en ook nog eens goedkoop is voor je Sims.
De andere muziekinstallatie past prima in de meer ouderwetse huizen. Nu kan je favoriete Sim oma een net huis hebben mét swingende muziek. Wat wil je nog meer?
Picture
Jong meets oud

Comments are closed.